Снимка: Петел, архив Два автомобила изгоряха на централния булевард България

...
Снимка: Петел, архив Два автомобила изгоряха на централния булевард  България
Коментари Харесай

Два автомобила горяха на централния булевардв Пазарджик

Снимка: Петел, списък

 

Два автомобила изгоряха на централния бул. " България " в Пазарджик, заяви представителят на полицията Мирослав Стоянов.

Около 3.30ч. тази нощ в противопожарната работа в града е получен сигнал за горящ автомобил БМВ, паркиран на централния бул.. Пристигналият на място противопожарен екип открил, че с изключение на БМВ-то гори и паркирания до него " Опел ". Двата автомобила са изгасени, само че по тях са нанесени непоправими вреди, посочи Мирослав Стоянов.

При направения оглед е открито, че огънят е тръгнал от БМВ-то, което по всяка възможност е запалено съзнателно. Колата е благосъстоятелност на строителен служащ от града, който е декларирал пред проверяващите, че няма визия за какво и от кой е подпалена колата му. Опелът, който се употребява от локален футболист, се е самозапалил от горящото БМВ.

Освен този случай огнеборци са гасили пожари в частен парцел в ракитовския град Костандово и къща в пазарджишкото село Росен. В Костандово огънят тръгнал от подпалени сухи треви и се трансферирал върху лятна кухня, полуремарке и домашно имущество. В Росен вреди са нанесени на пламналата къща на локален гражданин.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР